Molenwaardtocht

Zaterdag 5 juni 2021 "met inachtneming van de huidige Corona-maatregelen"

Nergens in de wereld vind je nog zoveel molens bij elkaar als in het dorpje Kinderdijk.
Zo rond 1740 zijn hier 19 molens gebouwd, die tot op heden goed zijn onderhouden en nog in bedrijf zijn.
De molens malen het overtollige water van de polders naar rivier de Lek.

In 1997 werden de molens van Kinderdijk op de Wereld Erfgoedlijst van de UNESCO gezet.

En in dit unieke gebied hebben wij voor u prachtige wandeltochten uitgezet.

Organisatie: Wandelsportvereniging “Kinderdijk”
Afstanden: 5 – 10 – 15 – 20 – 30 – 40 km
Startplaats: Partycentrum de Klok (achterterras, via rechterzijde), Molenstraat 117, Kinderdijk
Starttijden: vanaf 7:30 uur, vanaf 8:00 uur koffie to go verkrijgbaar op achterterras
Inschrijfgeld: € 3,00 (leden erkende (binnen- en buitenlandse) bonden);
€ 4,00 (voor niet-leden)
Inlichtingen: H. Sinterniklaas tel. +31 (0)184-684375
M. Visser tel. +31 (0)78-6158842
E-Mail: /
Parkeergelegenheid: Gratis parkeren op de GROTE PARKEERPLAATS van IHC,
op uw navigatie kunt u SMITWEG, KINDERDIJK invoeren.
LET OP: parkeren in de wijk en op de Molenstraat is niet toegestaan voor bezoekers!

De start is vanaf Partycentrum De Klok, vanaf het achterterras.
Het achterterras is bereikbaar via de rechterzijde van het gebouw.
Op 5 juni kunt u, vanaf 8.00 uur, voor koffie to go terecht op het achterterras.

Inschrijven kan op 5 juni op het achterterras van Partycentrum De Klok.
Digitaal inschrijven kan ook via de "Direct Inschrijven" knop op deze pagina op de wandel.nl website van KWBN.
Indien u zich digitaal inschrijft krijgt u de routebeschrijving en GPX-bestanden van alle afstanden toegestuurd (vanaf 2 juni).
U kunt bij de start een stempel en een plaatje krijgen.

We vragen u de huidige Coronamaatregelen in acht te nemen. De routebeschrijving is zo aangepast dat u ook kunt besluiten een andere dag te lopen.

Wij hopen u op 5 juni te mogen ontvangen op de Molenwaardtocht!